KOM I GANG MED DET SAMME: TILMELD DIG HER!

Om os


Marselisborg Køreskole ejes og drives af kørelærerne Keld Balle og Maiken Madsen. Vi er begge medlemmer af Dansk Kørelærerunion (som giver elever økonomisk og forsikringsmæssig garanti).

Vi har i en årrække begge drevet selvstændige køreskoler i Aarhus og Vestjylland og har i starten af 2012 etableret Marselisborg Køreskole. Keld har siden 2008 undervist for PTU køreskole (Landsforeningen af Polio-, Trafik- og Ulykkesskadede) med speciale i specialindretning, og som kørelærer for handicappede.

Keld er oprindelig uddannet automekaniker, og siden ansat hos TDC i flere forskellige jobroller, herunder som mangeårig teknisk underviser i hele Danmark og , og har her igennem opnået stor trafikerfaring.

Maiken har i en årrække boet og arbejdet i Norge, og har fungeret som lærervikar på folkeskoler i både Aarhus og Kolding.

Maikens veninde blev i 2007 dræbt i et trafikuheld i centrum af Aarhus. Tabet af en nær ven medvirkede til ønsket om at deltage i uddannelsen af fremtidens bilister, og for Maiken at gøre sit ypperste for at præge de unge i trafikadfærd og sikkerhed bag rattet.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at blive en dygtig, tryg og sikker bilist.

Maiken og Keld, februar 2012

Mission/Målsætning

Vi udmærker os ved kvalitet frem for kvantitet, er fagligt velfunderede og engagerede, har høje teori- og køreprøvebeståelsesprocenter og yder altid den bedste service for vores elever.

Vi sætter en ære i at levere et højt fagligt niveau, således at du som ny bilist tilegner dig alle de nødvendige færdigheder, for at du kan færdes i trafikken på en sikker og betryggende måde.

Hvad kan du forvente af os?

Vi lægger vægt på, at teoriundervisningen indeholder en høj grad af dialog mellem dig og kørelærer, for at højne forståelsen og indlæringen af trafikantadfærd og sikkerhed i trafikken.

Maiken underviser i en Seat Leon, model 2011, med klimaanlæg og alt i udstyr.

Keld underviser i en VW Passat Variant, model 2012, med klimaanlæg og alt i udstyr.

Vores øvelseskørsel præges i høj grad af tryghed og tillid. Det er vigtigt for os, at du udvikler dine kørekompetencer efter dine behov, i dit tempo, på en positiv, inspirerende og pædagogisk måde.

Gå videre til:

Undervisningsforløbet klik her

Priser og holdstart klik her

Tilmelding klik her

Kontakt klik her